Maak uw feest net even feestelijker

MaatEvents extra arrangementen: onvergetelijk

Uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of event nét even feestelijker? Voeg dan een gezellige of juist spectaculaire activiteit toe aan het programma.Op deze pagina ziet u een paar voorbeelden, maar... er zijn er veel meer! Neem gerust contact met ons op om te overleggen.
Champagne... het plezier spat er vanaf!

Het effect van champagne? Dat laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Het staat voor luxe, smaak, plezier  en vooral... succes! Een toren van glazen champagne, een demo sabreren, een brommerbar met het gouden duet van champagne en oesters. Er kan zoveel met bubbels! Succes verzekerd. Vraag MaatEvents om meer informatie.

Rollin, rollin, rollin... op Solex of E-tweewieler!

Met een gezelschap collega's, klanten of familieleden een leuke activiteit doen? Met nostalgische Solex-brommertjes of moderne E-choppers, E-fatbikes of E-kickbikes kunt u vanaf iedere lokatie een mooie tocht rijden. En omdat al deze voertuigen max. 25 km per uur rijden, kan iedereen de tweewieler van zijn of haar keuze kiezen. Bel MaatEvents voor uw event en het loopt op rolletjes.

Legale graffiti: voor jong en oud

Graffiti is meer dan het onderkalken van andermans eigendom. Het is ook een vrije kunstvorm die iedereen in de vingers heeft. Hoe leuk is het om met uw team of relaties een overal aan te trekken en de spuitbussen te hanteren? Alles kan, alles mag. Deze activiteit is letterlijk geschikt voor jong en oud. Dus telt uw groep verschillende leeftijden? Hier wordt iedereen blij van. MaatEvents regelt 't voor u!

Van boomstam tot houtsculptuur

Een ronkende motorzaag, houtsnippers vliegen in de rondte. Een zaagkunstenaar maakt van een boomstam een prachtig houten sculptuur. U en uw gasten staan erbij en kijken ernaar. Vol bewondering, want dit is geen houtbewerking, maar houtkunst. Aan het einde van de sessie is uw organisatie een prachtig kunstobject rijker. Uw logo uit hout laten zagen? Dat kan ook! Vraag MaatEvents om de mogelijkheden!

Duurzaam kleiduifschieten

Laserkleiduifschieten is dé perfecte optie voor iedere gelegenheid: personeelsfeest, jubileum of ander evenement waar mensen iets willen doen dat leuk én uniek is. Met laserkleiduifschieten kunnen ook grote groepen zich prima vermaken. Het schieten gaat niet met echte geweren, maar met laserpistolen. Het is ook duurzaam, het opruimen van kapotgeschoten kleiduiven is niet nodig. MaatEvents kan dit op vrijwel iedere locatie als activiteit bij een event regelen.