Ervaringen en reviews van klanten

Afscheidsfeest bij Recyfood Putten
Op zijn veertiende begint Peter Kamstra te werken, 23 jaar geleden start hij zijn eigen bedrijf, Recyfood in Putten. Na opgeteld 55 jaar werken (!) is het mooi geweest en verkoopt hij zijn bedrijf om met pensioen te gaan. Zo’n moment laat je natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. “Maar ik wilde voor mezelf geen groot feest met 500 mensen, ik sta niet graag in de belangstelling”, vertelt hij enkele dagen na het afscheid.

Maar wat dan wel? “Een feest met personeel en aanhang, onze kinderen en kleinkinderen en een aantal zakelijke relaties”, aldus Peter. “Een man of vijftig dus.” Voor een tent en aankleding neemt hij contact op met MaatEvents. Die tent is het uiteindelijk niet geworden. “We hebben een prachtige hal en die is leeggehaald. MaatEvents heeft er binnen een gezellige boel van gemaakt.” Het bedrijf zorgt ook voor de drankjes tijdens het feest.

“Ze zijn verschillende keren geweest om te overleggen en ik ben dik tevreden over hun werk en de hele afhandeling. Perfect, geen enkele op- of aanmerking. Als ik nog eens een feest geef, weet ik wie ik ga bellen.”
Event Stad in Bedrijf bij Pouw Harderwijk
‘Stad in Bedrijf maakt van netwerken een feest’ is één van de slogans van het Harderwijker ondernemersplatform. Regelmatig zijn er events waar ondernemers elkaar ontmoeten. “Stad in Bedrijf kijkt onder de leden wie er mogelijkheden heeft om een event te organiseren. Wie dit doet mag zichzelf presenteren”, vertelt vestigingsmanager Willem Hoeve van Pouw Harderwijk.

In 2019 is Auto Flevo Harderwijk overgenomen door de Pouw-groep en sinds juni 2020 staat er Pouw Harderwijk op de gevel. Omdat events in coronatijd lastig te plannen waren, kwam het er nog niet van om deze verandering met een netwerkevent te ondersteunen. “We zijn al heel lang aangesloten bij Stad in Bedrijf, en hebben ons al eens mogen presenteren in het magazine, maar nog nooit bij ons op de locatie”, weet Willem Hoeve. “We vonden een netwerkevent in onze showroom een leuke gelegenheid om Pouw te presenteren. Er waren liefst 130 gasten.”

Bij een feestelijke bijeenkomst hoort gezellige aankleding en royale catering. Willem Hoeve: “Helaas reageerde de vaste cateraar niet op onze verzoeken. Juist toen kreeg ik een flyer van MaatEvents op mijn bureau. Het was kort dag, een week voor het event. De samenwerking is mij uitstekend bevallen, van de aanloop met de opbouw van het buffet tot het opruimen ’s avonds. Dat hebben ze speciaal dezelfde avond nog gedaan zodat onze showroom de volgende ochtend weer spic en span was. Alleen maar complimenten, voor het buffet, de verzorging en ook de prijs was niet gek.”

Feest bij 's Heren Loo

‘s Heeren Loo in Ermelo is een woonzorgpark waar mensen met een verstandelijke beperking wonen. Het terrein is in feite een klein dorp met tussen de 450 en 500 bewoners. Enkele keren per jaar is er voor hen een feestje of event en Willemien van Iren is als coördinator vrije tijd verantwoordelijk voor de organisatie. “Ik heb een hartstikke leuke baan, want iedereen wordt blij van een feestje.”

Sinds vorig jaar speelt MaatEvents steeds vaker een rol in de feestjes. “Je kunt er van alles huren, denk aan tafels, stoelen en parasols”, noemt Willemien enkele voorbeelden. “Ook de koelaanhanger is een uitkomst op warme dagen, dan kunnen drankjes lekker koel aangeboden worden en hoef je zelf geen koelkasten te regelen. En ze vertelden over hun patatwagen, die is de laatste keer hier geweest. Zo komen ze steeds meer in beeld bij ons.”

Wat Willemien aanspreekt in MaatEvents? “Ze komen stipt op tijd halen en brengen en denken met je mee. Zo’n frituurwagen is natuurlijk ook een leuk idee. Ik heb ze pas aanbevolen bij collega’s van de huisomroep. Als je tevreden bent, vertel je verder., toch?”

Referenties